Effectief en resultaatgericht

De samenwerking tussen Orcagroup – specialist op het gebied van communicatieoplossingen – en Dinqum gaat al heel lang terug. Zo lang, dat directeur Johan van Veen geen enkele moeite heeft om Ilona te typeren.

“Ilona is een doener, die analytisch en praktisch tegelijk is. Daarnaast is ze recht voor zijn raap, resultaatgericht en een ontzettend harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Nou, dat vat wel aardig samen waarom we al zoveel hebben samengewerkt!”

Gestroomlijnd
“Ze heeft bij ons van alles en nog wat gedaan, vooral op het gebied van office management en P&O. Op beide gebieden was het hier aanvankelijk een beetje rommelig georganiseerd. Zeker niet slecht, maar ik had het gevoel dat het beter kon: beter gestructureerd en georganiseerd. Ilona is ermee aan de slag gegaan en heeft de zaken goed gestroomlijnd. Daarnaast heeft ze praktische richtlijnen opgesteld, waarmee het een stuk prettiger werken is. We hebben dan ook nog dagelijks profijt van haar werk bij ons.”

“We hebben nog dagelijks profijt van haar werk bij ons”

Loslaten
“Het geeft me rust wanneer Ilona bepaalde projecten van me overnam. Als je iets aan haar overlaat, kun je het namelijk daadwerkelijk loslaten. Je weet dat ze het snapt, dat ze er voortvarend mee aan de slag gaat en dat ze terugkoppelt wanneer het nodig is (en niet wanneer het niet nodig is). Bovendien biedt ze ook in complexe situaties duidelijkheid, waardoor je beslissingen snel en toch goed kunt nemen. Dat is heel plezierig werken!”

Johan van Veen | Directeur-eigenaar van Orcagroup